El Tottenham desanima el Manchester City (1-0)

El Liverpool encarrila l'eliminatòria contra el Porto (2-0)

à.g.
Son Heung-min

BarcelonaEl Tottenham va estrenar el White Hart Lane a la Lliga de Campions amb una victòria contra el Manchester City (1-0). Un gol de Son Heung-min obliga l’equip entrenat per Pep Guardiola a remuntar.

El Manchester City va començar bé i va saber generar bones superioritats en atac, però es va desanimar quan Sergio Agüero va fallar un penal al minut 13. Els 'citizens' van cedir la iniciativa al Tottenham, que va saber treure profit d’una gran pressió defensiva per dominar el joc i començar a tenir bones oportunitats de marcar. A 35 minuts del final Harry Kane es va lesionar i no va poder continuar, una adversitat que va condicionar la personalitat del Tottenham. Tot i això, Son Heung-min va avançar l’equip local amb un gol en el minut 78. La jugada decisiva va retratar la defensa del conjunt visitant.

El Liverpool, per la seva banda, va encarrilar la seva eliminatòria amb una victòria contra el Porto (2-0). Keita i Roberto Firmino van ser els autors dels gols a la primera meitat. Tot i la millora visitant en la represa, el marcador ja no es va moure.

L’Ajax posa a prova la Juve

Després d’eliminar el Reial Madrid, l’Ajax posarà a prova (21 hores, Movistar Liga de Campeones 1) el Juventus. Massimiliano Allegri va confirmar que Cristiano Ronaldo, que s’havia perdut els últims partits per culpa d’unes molèsties musculars a la cuixa dreta, serà titular. L’equip holandès tindrà la baixa de Noussair Mazraoui per acumulació de targetes.