LLIGA DE CAMPIONS
Esports 12/03/2013

Tots els ulls, pendents del que passi a la gespa del Camp Nou

Les televisions començaran la prèvia del partit a les 19 hores

Pol Frias / Nuria García
2 min
750 professionals de 147 mitjans de comunicació diferents cobriran en directe el partit des del Camp Nou.

Barcelona.El partit d'aquesta nit entre el Barça i el Milan al Camp Nou centrarà totes les mirades. Les televisions que tenen els drets de la Lliga de Campions i que, per tant, oferiran en directe el partit, preparen programacions especials per abans i després del matx perquè ningú es perdi cap detall de tot el que passi al Camp Nou.

Com en les grans ocasions i els partits importants, l'estadi blaugrana tornarà a acollir un gran nombre de periodistes acreditats. Aquest cop 750 professionals de 147 mitjans de comunicació diferents cobriran en directe el partit entre el Barça i el Milan des del Camp Nou per fer arribar a tothom tots els detalls de l'enfrontament.

També s'espera que l'afició respongui i que, per tant, hi hagi una de les millors entrades de la temporada per gaudir d'un partit que pot ser històric.

Programacions especials

Tant TV3 com La 1 retransmetran en directe (20.45 hores) el decisiu Barça-Milan d'aquesta nit. No obstant, des de les 19 hores totes dues cadenes iniciaran una programació especial dedicada a la prèvia de l'enfrontament. D'una banda, la transmissió de Televisió de Catalunya començarà amb una primera edició del programa Zona Champions que s'emetrà des de les 19 hores pel canal Esport3 i a partir de les 20.25 emetran conjuntament amb TV3. Pel que fa a la prèvia que té prevista TVE, a les 19 hores també començarà el programa Desafío Champions que es veurà per Teledeporte. A les 20.25 hores l'emissió d'aquesta prèvia saltarà a La 1. Barça TV, tot i que no pot emetre el partit en directe perquè no té els drets televisius de la competició, com és habitual també fa una prèvia del partit. A les 19.30 hores començarà El Marcador: prepartit fins a l'hora de l'inici de l'enfrontament.

Un cop acabat el partit, TV3, en una emissió conjunta amb Esport3, emetrà una segona edició del Zona Champions , que durarà uns 65 minuts aproximadament i que seguirà després amb el programa Efectivament . TVE, en canvi, emet el postpartir per Teledeporte, i no pas per La 1. Barça TV també connectarà quan hagi acabat l'enfrontament i oferirà El marcador: postpartit .

stats