LLIGA
Esports 23/01/2012

Torna el millor Messi, també fora de casa

Dels 19 gols que havia marcat Messi abans de jugar contra el Màlaga, 18 havien estat al Camp Nou. El hat trick i l'exhibició de força d'ahir esborren els fantasmes d'una suposada baixa forma lluny de l'estadi.

Natalia Arroyo
2 min
Messi va endur-se una altra pilota de Màlaga, després de marcar tres gols.

BARCELONALes crisis en Leo Messi són dos partits sense marcar. Aquest és el seu escandalós llistó, que puja i puja cada dia una mica més amunt. Ahir a La Rosaleda l'argentí va fer el seu quart hat trick de la temporada i, amb un total de 22 gols en una volta, va superar el rècord de César, que és, amb 20, el que tenia el millor registre en la història del Barça en una mateixa ronda.

La dada és especialment significativa perquè els tres gols d'ahir els va marcar lluny del Camp Nou, que és on havia fet la majoria de dianes aquest curs. Dels 19 gols que Leo Messi havia celebrat fins ara a la Lliga, només un l'havia marcat fora de Barcelona. Va ser a San Mamés contra l'Athletic.

Crítiques i imprecisió

Des que va tornar de les vacances de Nadal es tenia la sensació que Leo Messi no era tan ràpid, tan encertat i tan fi com al desembre. Això va generar certs dubtes en les primeres jugades de l'argentí a Màlaga, precipitat en algunes accions individuals i un pèl imprecís en els metres finals, ja fos amb passades interiors o amb intents de rematada.

Però Messi, superats els primers minuts, va tornar a exhibir la seva millor versió: tot potència, tot talent, tot tossuderia. Primer, amb un excel·lent salt per rematar de cap una centrada suau d'Adriano. Després, amb dues obres d'art marca de la casa. "Estic content de com ha anat tot", deia al final del partit, mentre s'enduia la pilota a casa. Una altra. "No és fàcil jugar com a visitant, tots els rivals són difícils", explicava per justificar el rendiment de l'equip fora de casa.

Amb els tres gols, Messi ja n'acumula 22, però encara continua per darrere de Cristiano -que en va marcar dos contra l'Athletic (23)- i es fixa els 235 de César com el següent objectiu. El rècord ja tremola: Messi ha tornat.

stats