Torna la Mallorca Gym Cup al Palma Arena amb entrada gratuïta

Tota la jornada es disputarà dissabte des de les vuit i mitja del matí fins a les nou del vespre. El Club Xelska hi participa amb una representació de nivell i Aida Coll fa una crida perquè la gent acudeixi a veure l'espectacle

El Palma  Arena obrirà dissabte les portes a la segona edició de la Mallorca  Gym  Cup, una competició de gimnàstica artística femenina d'àmbit internacional que es du a terme per segon any consecutiu i organitzada pel Club Esportiu  Xelska .En l'edició d'enguany s'han superat les inscripcions rebudes l'any anterior amb un total de 275 gimnastes i 80 tècnics de quatre països diferents, com són Espanya, Itàlia, Nord-amèrica i Alemanya. Aquesta cita s'està convertint en un referent al món de la gimnàstica i serà una gran oportunitat per veure en directe gimnastes d'alt nivell internacional al recinte palmesà.

L'entrada al recinte és totalment gratuïta i arrencarà amb les competicions des de les vuit i mitja del matí fins a les nou del vespre, dotze hores de gimnàstica d'alt nivell en què les mallorquines dipositen davant la mirada del públic assistent hores interminables d'entrenaments per competir als aparells de salt, asimètriques, barra i terra. Amb l'experiència de l'any passat, la competició passa de ser una prova  test a una activitat que quedarà marcada dins l'agenda dels esdeveniments esportius més rellevants de l'illa.

Hi haurà cinc nivells diferents de competició (1-5): 1 és el més baix i 5, el més alt. Aquí les mallorquines del club  Xelska   tindran  un paper important. El club  Xelska, que en aquests moments està immers en la participació de la lliga espanyola, arriba a la cita com a club organitzador, però les gimnastes ja s'han encarregat durant tota la setmana de presentar la seva candidatura a la victòria demostrant que el club del Coll  d'en   Rabassa és un dels més competitius del món.

Les  gimnastes , Aida Coll,  Cintia  Rodríguez, Marina Pomar i Maria Llacer, esperen dur-se una de les medalles en el nivell cinc, que en aquesta edició també serà Trofeu Ciutat de Palma. Per a aquesta edició la mallorquina  Clàudia  Colom  serà  baixa per lesió, però fa una convidada a la gent perquè vingui al Palma  Arena per gaudir de gimnàstica amb l'entrada lliure per als assistents.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF