BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 14/03/2013

Tony Gaffney té un mes de termini per buscar-se un equip a la NBA

àlex Gozalbo
1 min
Tony Gaffney, aler pivot del Fiatc Joventut, durant un partit d'aquesta temporada.

Badalona.Tony Gaffney, aler pivot del Fiatc Joventut, vol desvincular-se aquesta setmana de la Penya i començar a negociar amb algun dels equips que s'han interessat per la seva situació. El jugador, que serà agent lliure no restringit, té fins al 17 d'abril per tancar un contracte amb alguna franquícia de la NBA, que començaran a disputar els play-off pel títol tres dies més tard.

El jugador nord-americà, que estava tenint una mitjana d'11,5 punts i 5,9 rebots a la Lliga Endesa, es va negar a viatjar amb l'equip a Múrcia i va al·legar un impagament del Fiatc Joventut. El club xifra en uns 6.150 euros la quantitat que té pendent de cobrar el seu representant, mentre que l'aler pivot tan sols ha deixat d'ingressar l'últim pagament, que s'havia de fer efectiu dimarts de la setmana passada. El president, Jordi Villacampa, va avisar els jugadors que hi hauria un endarreriment de les nòmines i Tony Gaffney va demanar que parlessin amb el seu agent.

El contracte que el Fiatc Joventut va signar amb Tony Gaffney permet que l'esportista abandoni el club si hi ha un endarreriment d'almenys 30 dies en el pagament, com ha passat amb les comissions del seu representant relacionades amb els drets d'imatge.

stats