LLIGA DE CAMPIONS
Esports 07/11/2012

Tito: "És el partit més important d'aquest any"

Toni Padilla
1 min
Tito Vilanova, entrenador del Barça.

GLASGOW (ENVIAT ESPECIAL).Tito Vilanova no vol cap ensurt a la Lliga de Campions, i ahir ho va deixar clar a Celtic Park: "Aquest partit és possiblement el més important que tenim fins a finals d'any. Podem garantir la classificació i dosificar jugadors". L'objectiu és clar. Guanyar avui assegura jugar els vuitens de final i gairebé la primera posició del grup, de manera que es podria jugar dos partits amb jugadors joves i suplents per alleugerir les cames dels titulars.

Vilanova va utilitzar la roda de premsa per allunyar l'eufòria i demanar concentració, i va advertir sobre el rival: "El Celtic va ser defensiu al Camp Nou, però això no vol dir que no ho fes bé. Va estar a punt de puntuar..." A l'hora de parlar de noms propis, el tècnic de Bellcaire d'Empordà va admetre: "Piqué fa molts dies que està parat. Pot jugar, però també hi ha risc perquè és una lesió al peu", va dir referint-se al central, la gran novetat de la convocatòria. En preguntar-li sobre Dani Alves, Vilanova va afirmar: "Si ha jugat menys és per les lesions. I quan ha jugat ho ha fet a un nivell bo. És un jugador molt important per a l'equip. Segur que s'esforçarà per recuperar el nivell d'abans de les lesions".

Abans de Vilanova va parlar Song, que, a més de lloar el caràcter comunicatiu del seu entrenador, va explicar: "Encara he de millorar per jugar en totes les posicions".

stats