Barça
Esports 01/06/2013

Tito Vilanova: "Valdés m'ha donat a entendre que no seria el seu últim partit"

L'entrenador del Barça ha parlat en roda de premsa sobre el comiat d'Éric Abidal i el rècord dels 100 punts

Albert Llimós
2 min
Tito Vilanova

BarcelonaDesprés de la victòria contra el Màlaga i l'homenatge a Éric Abidal, Tito Vilanova ha parlat en roda de premsa. El tècnic blaugrana ha hagut d'explicar la suplència de Víctor Valdés i donar algun detall del futur d'alguns dels seus futbolistes, especialment del propi Valdés, suplent aquest dissabte contra el Màlaga.

"Aquesta setmana he parlat amb ell, hem consensuat que no jugaria d'inici, perquè ell m'ha donat a entendre que no seria el seu últim partit. Tenia decidit repartir minuts i ha jugat el Pinto", ha dit el tècnic. "Si ell segueix tenim la porteria molt ben coberta, sobretot vull que estigui content i feliç. Si està feliç ens pararà molt", ha afegit Vilanova sobre Víctor Valdés. El tècnic ha remarcat que la decisió és exclusiva del propi porter. "Torno a dir el mateix, si es queda jo encantat i si no segueix buscarem un porter", ha insistit l'empordanès.

Vilanova ha qualificat la temporada de "molt bona". "Si perquè tots estiguem contents hem de fer 100 punts... amb tot el que ha passat durant la temporada, crec que ha estat molt bona. Si amb tot això hi ha gent que no està contenta ja arribaran altres temps", ha esgrimit el tècnic amb un cert punt d'ironia. Com era obvi, el tècnic ha parlat també del rècord dels 100 punts. "Estem contents del partit, amb un bon ritme, infinitament superiors fins al quart gol", ha dit l'empordanès. Vilanova ha tret importància a l'accident de cotxe que va patir Alexis la matinada de dimecres a dijous i ha tornat a referir-se a Thiago i Tello com a futbolistes de futur, però també de present d'aquest Barça.

stats