Esports 08/11/2012

Tito: "Hem fet el que calia però no hem pogut guanyar"

L'entrenador del Barça assegura que malgrat la derrota l'equip ha "interpretat bé" el partit a Glasgow. Vilanova defensa el model de joc blaugrana contra els rivals que es tanquen al darrere.

Martí Molina
1 min
Tito Vilanova va encaixar al Celtic Park la primera derrota a la Champions.

BARCELONA.Tot i perdre al camp del Celtic, Tito Vilanova va fer una lectura positiva del partit. L'entrenador del Barça va assegurar: "Hem interpretat bé el partit i hem fet el que havíem de fer. Però no hem pogut guanyar".

"Aquest partit ja l'hem vist altres vegades. El Celtic és molt fort en el joc aeri i si haguéssim pogut marcar primer tot hauria estat diferent. Al capdavall hem tirat dues pilotes al pal", lamentava Vilanova, que malgrat la derrota ha defensat el model de joc blaugrana en aquests partits en què el rival es tanca al darrere. "Aquest és el joc que l'aficionat del Barça vol veure i per això necessitem aquests jugadors petits. Si volguéssim alguna altra cosa fitxaríem jugadors alts, però no jugaríem tan bé. De totes maneres, a mi m'agrada jugar així", comentava. De fet, el Barça només va poder fer un gol, però va xutar 11 cops a porteria.

Per acabar, l'entrenador del Barça va assegurar que la derrota no és un resultat traumàtic. "Vaig dir que era el partit més important fins a final d'any, però tenim la sort de ser primers. I que guanyant un partit també acabarem primers de grup.

stats