ESPANYOL
Esports 24/07/2011

Thievy i Osvaldo donen la victòria a l'Espanyol contra el Llagostera (2-1)

Martí Molina

Barcelona.L'Espanyol es va imposar al Llagostera en el tercer partit de la pretemporada dels blanc-i-blaus (2-1). Els gols de Thievy -juvenil-, en el primer temps, i Osvaldo, en el segon, van ser suficients per doblegar un equip que acaba de pujar a la Segona B i que només va poder retallar distàncies poc abans del final, gràcies a una diana de Peque. El resultat significa la segona victòria dels barcelonins en la pretemporada i els rescabala de l'empat a zero de l'últim enfrontament, contra el Palafrugell (de 2a Catalana).

Els homes que entrena Mauricio Pochettino van ser dominadors clars del matx, si bé el Llagostera mai no va perdre la por al partit. Pochettino, una vegada més, va donar minuts a la majoria dels jugadors i va fer dos equips pràcticament diferents en les dues parts. Només Mattioni, Rui Fonte i Canal es van quedar fora per les molès ties que encara arrosseguen.

Després d'un inici elèctric del Llagostera, acostant-se amb perill a la porteria de Casilla, els blanc-i-blaus van anar agafant el domini del partit fins a fer-lo totalment seu. Luis García i Thievy van tenir les primeres ocasions espanyolistes i en el minut 17 el mateix Thievy va anotar el primer gol de l'Espanyol. El davanter francès va superar el porter Segovia amb un xut creuat.

En el segon temps, amb els dos equips gairebé renovats, els de Pochettino van continuar dominant i van acostar-se a la porteria rival amb ocasions d'Osvaldo. I el mateix davanter argentí va marcar el 0-2 de vaselina, en una acció que va fer aixecar del seu seient els 1.500 espectadors que van veure el partit en directe des de Palamós.

A les acaballes de l'enfrontament el Llagostera va retallar distàncies gràcies a un gol de Peque, aprofitant un refús del porter blanc-i-blau i culminant una jugada individual de Marc Mas.

Després d'aquest partit, l'Espanyol continuarà a Peralada fins a aquest dimecres dia 27, per seguir amb la seva preparació.