ESPANYOL
Esports 22/08/2013

Thievy: "Amb Aguirre tinc molta llibertat a dalt"

El davanter de l'Espanyol assumeix que el titular en la seva posició és Sergio García, a qui ell considera el seu referent

Efe
1 min
Thievy, davanter de l'Espanyol, durant la roda de premsa / ARA

Sant Adrià de BesòsEl davanter de l'Espanyol Thievy Bifouma ha assegurat aquest dijous que es troba còmode en l'esquema de l'entrenador Javier Aguirre, però assumeix que el titular és el seu company Sergio García, a qui considera el seu "referent".

"Amb Aguirre tinc molta llibertat a dalt. Cada dia vaig millorant i intento evolucionar i aprendre després de la temporada que he fet a Las Palmas", ha explicat el jugador després de l'entrenament d'aquest dijous al matí a la Ciutat Esportiva. El daventer ha apuntat que encara no es marca "assolir una xifra de gols" aquesta temporada.

El futbolista està tenint un gran protagonisme en aquest inici de temporada, i la direcció esportiva ha descartat, en principi, portar un davanter centre. "No sóc el president per dir que no fitxin un '9', però sigui el que sigui s'ha d'acceptar. Si ve algú, serà un més de la família", ha dit.

El nou repte de Thievy és el València, proper rival de l'Espanyol. "Ja hem començat a treballar per a aquest partit. És un bon equip i hem d'anar en compte. A nivell personal sempre esperes ser titular i has d'aprofitar els minuts", ha comentat.

El futbolista blanc-i-blau ha restat importància a l'empat a zero en l'amistós davant el Vilassar de Mar, de Tercera Divisió: "No compto aquest partit com un dels importants. Era un entrenament més que una altra cosa; a més, era amb gespa artificial i no hi estem acostumats".

stats