LLIGA DE CAMPIONS
Esports 25/03/2012

Thiago Silva és seriós dubte per dimecres a Milà

Natalia Arroyo

BARCELONAThiago Silva només va disputar quinze minuts en la victòria del Milan 2-1 contra el Roma perquè uns problemes físics el van obligar a ser substituït per Zambrotta. El central brasiler, que arrossegava molèsties musculars de la Copa d'Itàlia d'aquesta setmana, va abandonar l'estadi amb crosses i, segons informaven els mitjans italians ahir a última hora, sembla difícil que arribi a temps per disputar l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Barça.

L'equip d'Allegri va vèncer el Roma gràcies a dos gols de Zlatan Ibrahimovic. El suec, primer de penal al minut 52 i després amb un gol a sis minuts per al final, va neutralitzar el gol d'Osvaldo al 44. La bona notícia per al tècnic italià van ser les sensacions positives de Kevin Prince Boateng, que va jugar 35 minuts i segueix rodant-se de cara a l'eliminatòria. La victòria va servir per consolidar el lideratge del Milan a la Serie A, set punts per sobre del Juventus, que rep avui l'Inter.