MERCAT BLAUGRANA
Esports 15/06/2011

Thiago Silva admet contactes amb el Barça

N. García
1 min
Thiago Silva, defensa brasiler del Milan.

Barcelona.A mesura que passen els dies segueix ampliant-se la llista de jugadors que sonen per reforçar l'equip de Pep Guardiola de cara a la temporada vinent. A l'extensa llista s'hi ha afegit en les últimes hores el nom del defensa del Milan Thiago Silva, un central de 26 anys que s'ha convertit en un dels líders de la defensa del conjunt italià, al qual va arribar l'any 2008 procedent del Fluminense brasiler.

El mateix jugador va reconèixer al programa Zico na àrea , de la televisió brasilera TV Esporte Interactivo, que havia tingut contactes amb el Barça. "Ja he parlat amb el Barça, ja és un tema legal, se'n pot parlar. Ara ells s'han de posar d'acord amb el Milan perquè jo vaig renovar fa tres mesos fins a finals del 2016, és una cosa que han de parlar els dos clubs", va afirmar el brasiler. Però com passa amb la resta de jugadors que sonen per al Barça, el tema econòmic sembla el principal escull entre Thiago Silva i el conjunt blaugrana.

Reforçar la defensa

Després de les múltiples baixes que aquesta temporada ha tingut el conjunt de Pep Guardiola en la línia defensiva -que van provocar que l'entrenador hagués d'apostar per Sergio Busquets i Javier Mascherano com a parella de Gerard Piqué a l'eix de la defensa-, i de la poca participació de Gaby Milito -de fet, l'argentí podria abandonar l'equip aquest estiu-, el tècnic està interessat en buscar reforços per la defensa.

D'altra banda, ahir es va saber que el Barça no farà efectiva l'opció de compra d'Alberto Botía, central del planter que des de la temporada passada jugava cedit a l'Sporting de Gijón.

stats