LLIGA ENDESA
Esports 05/11/2012

Tercera derrota del Barça a la Lliga (80-69)

David R. Jover

BARCELONAEl Barça Regal tenia ahir la primera gran oportunitat de demostrar, davant d'un rival d'entitat, quin és el seu nivell real. Va sortir creu. El Caja Laboral de Dusko Ivanovic va superar per 80-69 els catalans, que tan sols van jugar bé durant el primer quart, en què van arribar a guanyar per nou punts. Però en el segon quart tot es va acabar. Un parcial de 27-15 va decantar el matx per als vitorians, que no van perdre el lideratge del partit fins al final. La derrota d'ahir al Buesa Arena és la tercera en sis jornades d'un Barça Regal que està patint més del previst en aquest inici de temporada. De moment, i només com a anècdota, els blaugranes no jugarien la Copa del Rei.

Un Assignia preocupant

Qui tampoc va poder vèncer ahir va ser l'Assignia Manresa, que va perdre a casa contra el Lagun Aro per 88-89 i ja és cuer amb un balanç de 0-6. Els de Jaume Ponsarnau, a més, juguen contra el Barça i el Madrid en les pròximes jornades i no tindran fàcil sumar el primer triomf de l'any.