Esports 19/01/2020

Tempesta de gols a Son Moix

Un gran Mallorca supera el València (4-1) i surt momentàniament de les posicions de descens

PalmaEl Mallorca ha jugat un dels millors partits de la temporada i ha golejat el València per 4-1. Ja durant el primer temps, l'equip de Vicente Moreno ha sentenciat el partit amb els gols de Raillo i Budimir (2). Dani Rodríguez ha fet el 4-0 a la segona part, quan el València jugava amb deu homes per la vermella a Parejo, que no podrà jugar contra el Barça la propera jornada. Ferran Torres ha marcat el 4-1 al minut 82.

Així doncs, en menys de 22 minuts, els mallorquinistes guanyaven per 2-0 i poc abans d'acabar la primera part Budimir ha marcat el tercer gol. Celades ha intentat millorar la situació del seu equip, però l'expulsió de Dani Parejo per doble amonestació en el minut 50 ho ha dificultat.

Dani Rodríguez ha marcat el quart gol per al Mallorca i Ferran Torres ha tancat el marcador en els minuts finals, encara que Budimir ha intentat marcar un altre gol sense èxit. L'estadi de Son Moix ha reunit 9.856 aficionats, 300 dels quals eren del València, segons ha informat Efe. La borrasca Glòria ha deixat abundants pluges i fortes ratxes de vent al principi i durant el partit.

Amb aquesta victòria, el Mallorca surt momentàniament del descens a l'espera del resultat del Celta de Vigo, que juga aquest diumenge a San Mamés contra l'Athletic de Bilbao.