BARÇA
Esports 23/06/2013

Paulo Tonietto, agent de Thiago Silva: "Està feliç a París i seguirà al PSG"

El representant del central brasiler nega qualsevol contacte amb el Barça i tanca les portes a una possible sortida del club francès

Efe
1 min
Thiago Silva i Neymar, en un entrenament de Brasil / ANTONIO LACERDA / EFE

BarcelonaL'agent del brasiler del París Saint Germain (PSG) Thiago Silva ha assegurat que no hi ha "cap contacte oficial" amb el Barça per al seu fitxatge, malgrat les repetides informacions en aquesta línia, i que el jugador es quedarà a la capital francesa. En declaracions reproduïdes diumenge per "Le Journal du Dimanche", Paulo Tonietto, ha insistit que les novetats al PSG, amb la contractació de Laurent Blanc com a nou entrenador en substitució de Carlo Ancelotti, no modifiquen la posició de Thiago Silva. "Està feliç a París i seguirà", ha declarat el representant del futbolista, que ha explicat que Laurent Blanc no es pot considerar una mala opció: "va ser seleccionador francès, no pot ser dolent".

El nou tècnic "està al mateix nivell" que altres noms que havien sonat per a la banqueta del PSG, com Capello, Hiddink, Rijkaard o Villas-Boas, ha afegit Tonietto, intentant fer callar així els rumors d'un possible descontent del seu representat. Fa quatre setmanes, l'agent ja desmentia haver rebut ofertes del Barcelona i sostenia que "el seu futur està al PSG", tot i que també reconeixia que quedaria decebut si Ancelotti marxés a un altre equip. L'actual capità del PSG va arribar fa un any amb un contracte per a cinc temporades i un traspàs que va rondar els 50 milions d'euros.

stats