FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 26/08/2013

Thiago estarà de baixa amb el Bayern fins a mitjans de novembre

L’exmigcampista del Barça és operat amb èxit d’una fractura al turmell i haurà d’anar entre cinc i sis setmanes amb crosses. "El trobarem a faltar, perquè és un jugador molt especial per a nosaltres", afirma Guardiola

Isaac Lluch
1 min

MunicThiago Alcántara ha estat operat avui amb èxit, però no estarà disponible per al Bayern fins a mitjans de novembre, un temps de recuperació prou més llarg que les set setmanes que originàriament van pronosticar els serveis mèdics del club bavarès.

L’exmigcampista del Barça haurà d’estar entre cinc i sis setmanes amb crosses, segons ha confirmat aquest migdia Pep Guardiola. “És una situació difícil per a ell, per a mi i per a l’equip. El trobarem a faltar. Seran més de dos mesos, fins a mitjans de novembre. És molt temps per a nosaltres. És un jugador especial”, s’ha lamentat el tècnic del Bayern.

Thiago es va fracturar una articulació del turmell dret en el derbi de dissabte passat contra el Nuremberg després d’una topada amb un rival. “Quan em va demanar el canvi ja em vaig adonar que teníem un problema, perquè ell no l’hauria demanat mai. L’operació ha anat bé i ara cal tenir paciència”, ha explicat l’entrenador català.

Thiago es perdrà la final de la Supercopa europea de divendres contra el Chelsea, quatre partits de Champions League, una eliminatòria de Copa i vuit partits de Bundesliga.

stats