BARÇA
Esports 19/06/2013

Thiago: "Jugar un Mundial seria un somni i per fer-ho he de jugar partits amb el meu equip"

Malgrat no voler parlar del seu futur, el futbolista ha llançat aquest missatge a Rac1 sobre la seva possible marxa del Barça

Ara
1 min

BarcelonaMalgrat no voler parlar del seu futur, Thiago Alcántara ha deixat un missatge enigmàtic als micròfons de RAC1. El migcampista ha reconegut que vol jugar el Mundial i, per tant, per aconseguir-ho ha de ser important al seu equip. "Jugar un Mundial seria un somni, la màxima aspiració", ha reconegut. "He de jugar partits amb el meu equip i demostrar al dia a dia que puc estar a l'absoluta", ha dit Thiago per justificar la seva intenció de ser referent al club per tenir les portes obertes de la selecció absoluta de cara al Mundial.

El migcampista ha dit a més que sempre ha tingut "paciència". Des del Barça s'ha reiterat durant aquestes últimes setmanes, tant des del vestidor com des de la directiva, que Thiago ha de tenir paciència i esperar la seva oportunitat. El missatge de Thiago és un pas més en l'estira i arronsa del blaugrana amb la directiva i podria significar un allunyament de l'òrbita blaugrana. El jugador té una clàusula de 18 milions d'euros.

stats