FEDERACIÓ D'ENTITATS EXCURSIONISTES
Esports 30/03/2013

El TCE admet a tràmit el recurs de Jordi Quera

A.s./à.g.
1 min

BarcelonaLa comissió permanent del Tribunal Català de l'Esport ha acordat admetre a tràmit el recurs interposat per Jordi Quera contra l'acord de la junta electoral de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que el va deixar fora de la carrera electoral per un defecte de forma. En canvi, l'organisme ha decidit no suspendre cautelarment l'execució de l'acte impugnat.

Un dels punts forts del programa electoral de Jordi Quera és la intenció de trencar relacions amb la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) mitjançant un referèndum i permetre que els esportistes de muntanya catalans que ho vulguin puguin deixar de competir amb Espanya i ho facin amb un altre país mentre no ho puguin fer amb Catalunya. El termini de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya per presentar al·legacions finalitzarà la setmana que ve, deu dies hàbils després que es fes públic l'acord.

Per ser candidat a les eleccions de la FEEC calia portar 40 avals vàlids, és a dir, 40 firmes de presidents d'entitats excursionistes federades, el 10% del cens. Jordi Quera va denunciar que la junta electoral primer li va acceptar els 40 avals que va presentar, però quan Jordi Merino va al·legar que no tots eren legals la junta va canviar de criteri i en va anul·lar cinc. Jordi Quera, per tant, no va poder ser candidat i Jordi Merino, que troba absurda la idea que la seva posició tingui res a veure amb la qüestió nacional, va ser proclamat president.

stats