BÀSQUET FEMENÍ
Esports 17/10/2018

L'Spar Citylift Girona s'emporta el duel català contra l'Snatt's Sant Adrià (89-52)

Tot i arribar al descans amb el marcador ajustat (41-31), les gironines han sigut molt superiors

Ara

BarcelonaEl duel català de la màxima categoria estatal del bàsquet femení d'aquest dimecres entre l'Spar Citylift Girona i l'Snatt's Sant Adrià se l'han emportat clarament les gironines, que han sigut molt superiors (89-52).

L'Uni Girona ha sigut el clar dominador durant tot el partit, malgrat que al segon quart l'equip que entrena Glòria Estopà ha tingut els millors minuts, que els ha fet creure amb la sorpresa i s'ha arribat a 41-31 al descans. A la represa, gràcies als triples de Rosó Buch sumats a les incisives jugades de generades per Julia Reisengerova i la punteria de Hampton, màxima anotadora del matx, amb 21 punts, han decantat amb rotunditat el partit per a les les locals que han fet gaudir el públic de Fontajau. S'ha arribat a un escandalós 71-39 al final del tercer quart.

En l'últim període, el tècnic de l'Uni Girona Èric Surís ha donat minuts a les més joves que han sortit amb la màxima motivació. Cap treva cap a l'equip del Besòs i recital encistellador fins a un final de partit que s'ha acabat amb un triple d'Aina Martín.

D'altra banda, en la disputa d'aquesta segona jornada de la Lliga Dia de bàsquet femení, el Cadí La Seu s'ha imposat sense problemes a la pista de l'Uni Ferrol (51-66).