Sortir de l'hospital costa un ronyó a Martin Valjent

El jugador del Mallorca, que va rebre un cop en el darrer partit disputat contra l'Extremadura, continua en observació per evitar complicacions renals

Martin Valjent resta hospitalitzat des de fa cinc dies esperant rebre l'alta mèdica que el permeti tornar a la dinàmica de grup. El jugador mallorquinista es recupera a la clínica Palma Planas del cop que va rebre al ronyó en el partit disputat a Son Moix contra l'Extremadura. La lesió al principi no semblava tan preocupant, però després d'una primera observació per part dels metges es va decidir traslladar Valjent amb una ambulància. 

El cop va provocar un hematoma que necessita control mèdic per evitar complicacions renals. El període de baixa, de moment, està condicionat a la seva evolució. 

El central del Mallorca assegura que millorca cada dia i desitja tornar molt prest als entrenaments. "Em trob bé, no sent dolor, però estic tot el dia al llit i no em puc moure. Estic convençut que milloraré i molt prest podré tornar amb els companys damunt la gespa", ha dit el jugador eslovac.

El defensa central del Mallorca es mostra agraït per tot el suport que rep aquests dies. "Estic tot sol, sense la meva família, però cada dia venen els companys a visitar-me", ha explicat Martin Valjent, que, de moment, haurà de tenir paciència.  

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF