Son Pardo es prepara per al 84è GP de Trot, que repartirà 100.000 euros

Gran ambient en el tradicional dinar previ a la gran cursa

L'hipòdrom de Son Pardo s'engalana per al 84è Gran Premi Nacional de Trot del proper diumenge, que encalenteix motors amb el tradicional dinar previ a la gran cursa. Hi haurà en joc 100.000 euros en premis, a més del guardó més preuat del món del trot a l'àmbit estatal.

La gran cursa, sobre 2.150 m rere autostart, està prevista per a les 18.05 h. Aquest dimarts, a Binicomprat (Algaida), ha tingut lloc el tradicional dinar de la gran cita hípica i s'ha fet la típica fotografia. A més, hi ha hagut la reunió de la major part dels menadors i de representants del sector equí de competició de les Illes encapçalats pel president de l'Institut de l'Esport Hípic, Jaume Ramis, i hi ha assistit també el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font.

La cursa per a mascles sencers i egües de tres anys nacionals ja té la graella de sortida enllestida i ha quedat de la següent manera:

 1. Espiga de Llorer (D. Bosch)
 2. Esperança de Mar (M. Mestre)
 3. Estelada de Font (E. Allard)
 4. Enemic (M. Bosch)
 5. Eros Sass (G. Andreu)
 6. Es Gonyador de Font (J.A. Riera)
 7. El Silva (J. Bauzà B.)
 8. Excellence (A. Frontera)
 9. El Dandy de Font (J. Carreras P.)
 10. Euphoria Atac (B. Adrover M.)
 11. Eolo SB (B. Riutor)
 12. Elite Suyal (A. Pou)
 13. Estrella Duran (O. Puigserver)
 14. Eis de Flo (J. Fluxà)
 15. Epsilon Biniati (C. Cruellas)
 16. Entresis Z (B. Mascaró)

Estelada de Font, amb uns guanys actuals de 28.000 euros; Es Gonyador de Font, amb 16.000 euros, i Enemic, amb 12.000 euros, són els tres cavalls a priori favorits. I entre els menadors cal destacar Antoni Frontera, a les regnes d'Excellence, que ha guanyat les tres darreres grans curses del nacional, però també caldrà tenir en compte la veterania de Joan Antoni Riera, amb 3.000 carreres guanyades al llarg de la seva dilatada carrera com a professional del món del trot.

Amb tot, Son Pardo espera omplir-se de bell nou per a la gran correguda de l'any inclosa en el calendari internacional d'apostes PMU, cosa que la fa ser més atractiva i assolir un gran seguiment i audiència televisiva a l'àmbit europeu.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF