Misc 21/10/2018

L'Snatt's Femení Sant Adrià no sorprèn l'IDK Gipuzkoa (60-73)

L'Spar Citylift Girona no ha fallat en la seva visita a València (61-82)

L'Snatt's Femení Sant Adrià, durant un temps mort

BarcelonaL'Snatt's Femení Sant Adrià ha perdut contra l'IDK Gipuzkoa (60-73) i no ha pogut estrenar-se a la Lliga Dia, on acumula tres derrotes en tres jornades. L'equip basc, en canvi, es manté invicte a la competició. La jove Aina Ayuyo (16 punts) ha estat la màxima anotadora local.

Tamara Abalde

L'Spar Citylift Girona, per la seva banda, no ha fallat en la seva visita a la pista del València Basket (61-82). La bona primera meitat de Shay Murphy, que ha anotat 16 punts en 12 minuts, ha impulsat l'equip entrenat per Eric Surís. El partit ha estat molt especial per a Laia Palau, que ha tornat a jugar a la Fonteta. Més de 3.000 espectadors han vist l'enfrontament en directe.

El Cadí La Seu ha perdut a casa contra el Perfumerías Avenida de Salamanca (53-82), vigent campió de la competició. Després d'un primer quart igualat, l'equip visitant ha obert una escletxa en el marcador.