Esports 27/08/2013

Simeone: "Ells són millors que nosaltres i ens hem de preparar per a això"

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid diu que "sense trencar l'estructura, sempre hi ha alguna alternativa que cal buscar" per enfrontar-se al Barça

Efe
2 min
Diego Simeone, entrenador de l'At. Madrid

MajadahondaL'argentí Diego Simeone, entrenador de l'Atlètic de Madrid, ha admès aquest dimarts que el Barça, el seu rival demà en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, és "millor" que l'equip matalasser, que s'ha de preparar per a això, i ha afirmat que "sense trencar l'estructura, sempre hi ha alguna alternativa que cal buscar" per enfrontar-se al club blaugrana.

"Comencem de zero, ells són millors que nosaltres i evidentment tenen moltes més possibilitats al llarg dels 90 minuts de tenir més domini i situacions de gol. Hem de preparar-nos per a això. Són millors que nosaltres. Buscarem en quin moment podem fer mal, sabent que viurem aquest tipus de situacions", ha valorat en la conferència de premsa prèvia al partit que ha fet a Majadahonda.

"Sabent-ho, ens haurem de preparar per respondre'ls de la millor manera per trobar el camí que més ens convingui per al que interessa, que és guanyar", ha continuat el tècnic abans d'agafar el TGV cap a Barcelona.

Simeone ha admès que si l'argentí Leo Messi no juga seria un avantatge per a l'Atlètic, "però no seria just". "Per als que ens agrada veure el futbol i per a la gent que ho va veu per televisió, tant de bo que juguin Messi i Neymar, perquè és un espectacle envejable per als que tenen la tranquil·litat de veure-ho per televisió", ha declarat.

"M'imagino el millor del Barcelona. I segurament ens trobarem amb el millor Barcelona", ha advertit el tècnic, que ha anunciat la possibilitat d'alguna variant en el seu equip: "Sense trencar l'estructura, sempre cal buscar alguna alternativa, intentant arribar a l'objectiu, que és guanyar".

"Hi ha diferents maneres de guanyar i no tots podem utilitzar les mateixes. Nosaltres intentarem amb les nostres armes buscar el camí que ens porti on volem, arribar al final amb situacions importants i tenir la possibilitat de guanyar", ha afegit.

Simeone ha dit que no farà una conscienciació especial a la seva plantilla abans del partit, com sol fer en totes les finals, i que no està preocupat per l'actuació de l'àrbitre: "Els àrbitres no tenen la culpa. Ja ho diem als jugadors. L'àrbitre es pot equivocar, igual que els entrenadors i els jugadors. Tant de bo pugui arbitrar de la millor manera i que tot surti bé".

stats