Atletisme
Esports 16/08/2013

La petita Shelly-Ann Fraser-Pryce guanya els 200 m amb la sabatilla descordada

La nord-americana Allyson Felix, que aspirava al novè or en uns Mundials, s'ha fet una estrebada muscular que li ha impedit completar la primera curva. Ahoure ha sigut segona, i Okagbare, tercera

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaSi Usain Bolt no té rival en la velocitat masculina, Shelly-Ann Fraser-Pryce no té qui li pugui fer ombra en la femenina. La jamaicana, que ja va penjar-se l'or en els 100 metres, ha tornat a ser la més ràpida en els 200 m i ha guanyat la final disputada aquest divendres, amb un temps de 22.17. Com fa uns dies, les imatges de l'arribada han tornat a mostrar els cordons descordats a la seva sabatilla rosa. La plata ha sigut per a l'atleta de la Costa d'Ivori, Murielle Ahoure (22.32), i el bronze, per a la nigeriana Blessing Okagbare (22.32).

De les favorites, Fraser-Pryce ha tornat a ser la més àgil a reaccionar (0.156). Només la nord-americana ChaRonda Williams (0.155) ha arrencat més de pressa que ella. Però la petita jamaicana (fa 1,52 metres d'alçada) ha tirat de freqüència en la gambada per iniciar l'últim 100 m clarament en primera posició. Uns metres abans, a més, Shelly-Ann ha perdut una de les seves grans rivals. La nord-americana Allyson Felix, que aspirava al novè or en uns mundials, ni tan sols ha pogut completar el primer revolt per culpa d'una estrebada muscular que l'ha fet caure. Ha acabat marxant de la pista als braços del seu entrenador, desfeta.

Tot i la superioritat que Fraser-Pryce ha tornat a demostrar, ha patit per arrodonir la cursa en els últims metres. La victòria no ha arribat a perillar, però Ahoure i Okagbare han pogut aproximar els seus registres al temps de la jamaicana.

stats