Futbol Femení
Esports 30/01/2012

L'atapeïda agenda de Homare Sawa aquesta setmana a Barcelona

L'expedició japonesa arriba aquest dilluns al vespre a Barcelona, on s'estarà fins al dimarts 7 de febrer. L'equip de Homare Sawa s'entrenarà a diversos camps durant aquesta setmana

Natalia Arroyo
1 min
Homare Sawa, en roda de premsa.

BarcelonaHomare Sawa i la resta de components de l'INAC Kobe Leonessa, que dijous disputaran un amistós contra el Barça femení al Miniestadi (19.30h), aterren a Barcelona aquest dilluns al vespre (20.55 h) enmig d'una gran expectació. Són molts els mitjans japonesos que fa dies que estan seguint la rutina del tècnic Kei Hoshikawa, que des de dimecres és a Barcelona assistint a diverses sessions d'entrenament del futbol base del Barça.

La reacció als mitjans locals també està sent molt positiva i s'espera una setmana de molt ressò mediàtic amb la presència de la Pilota d'Or femenina a Barcelona. L'agenda de Homare Sawa estarà plena d'entrenaments, entrevistes i, també, turisme per Barcelona i Catalunya.

El club blaugrana ha confirmat que el conjunt japonès no s'entrenarà a les instal·lacions del Barça i només disputarà l'amistós al Miniestadi. La plantilla s'exercitarà en diversos camps de la ciutat: al Nou Sardenya dimecres a la tarda (15-17 h) i dilluns al matí, i al camp de futbol de l'INEFC de Montjuïc dimarts i divendres al matí. Hoshikawa té intenció de realitzar alguna sessió d'entrenament més, però no ha confirmat encara quan.

L'agenda del club japonès no para de moure's i els diversos compromisos promocionals podrien canviar els plans inicials. I és que l'estada a Barcelona serà una més de les moltes accions de promoció que el club està fent des de l'esclat del futbol femení al Japó i, en concret, de la seva estrella: Homare Sawa.

stats