Set i partit a favor del Cartagena contra un desconegut Eivissa

Els pitiüsos perden 6-0 a l'estadi Cartagonova en un partit per oblidar

Juanmi Mas
Una acció del partit disputat a Cartagena

PalmaL'Eivissa no va poder perllongar a Cartagena la ratxa de dues victòries consecutives com a visitant. En el còmput global, els locals varen ser superiors durant els 90 minuts tot i que a l'inici va ser més igualat. Ambdós equips es varen mostrar molt de respecte i les ocasions escassejaven. Amb el pas dels minuts, els locals varen imposar el seu joc i fruit d'això varen arribar els dos primers gols, de manera consecutiva. Santi Jara, amb un potent xut, i Jesús Álvaro, aprofitant-se d'un error defensiu de l'Eivissa, varen posar el 2-0 al descans.

La segona part va ser un vendaval de l'equip de Cartagena. Tot d'una després de començar va deixar el partit sentenciat amb un gol de Moyita. 10 minuts més tard va augmentar el marcador amb el gol d'Aketxe. Els de Munua varen demostrar una eficàcia poc habitual de cara a porta i ho varen demostrar amb dos gols més. Rubén Cruz i Santi Jara que varen tancar una dolorosa derrota per al quadre eivissenc. L'equip ja pensa en el duel del proper diumenge contra l'UCAM Múrcia.