Apunts blaugranes
Esports 17/08/2011

S'estrena la nova gespa

2 min
S'estrena la nova gespa

Aquest estiu ha tornat a tocar canvi de gespa al Camp Nou. El partit d'avui, per tant, serà la primera prova de foc per comprovar el seu estat després del procés de replantació. En les últimes ocasions que es va replantar la gespa, hi va haver dificultats per aconseguir que estigués en bon estat. Ahir els jugadors blaugranes van entrenar-se sobre aquesta gespa per primer cop a la temporada i tornaran a fer-ho aquest matí, en l'última sessió preparatòria abans del partit d'aquesta nit. A més, l'entrenament va ser especial per a Cesc i Alexis, perquè és el primer que han fet al Camp Nou, tot i que el d'Arenys ja va trepitjar la gespa dilluns en la seva presentació.

El més destacable de la segona sessió d'entrenament d'ahir és la recuperació total de Sergio Busquets, després de la lesió que es va fer la setmana passada en l'amistós de la selecció espanyola contra Itàlia, que el va obligar a perdre's diumenge l'anada de la Supercopa. El jugador va poder exercitar-se amb normalitat amb els seus companys i, per tant, en principi, el migcampista de Badia del Vallès està en plena forma per jugar aquesta nit. A la sessió també hi van ser els jugadors del filial Martín Montoya i Jonathan dos Santos, que ja van completar la convocatòria del partit de diumenge al Bernabéu.

Encara queden entrades disponibles per al Barça-Reial Madrid d'avui a l'estadi. El fet que la Supercopa no quedés, finalment, inclosa en el paquet de partits per als socis del club i que, per tant, s'hagin de comprar també el seu passi per al partit ha permès que encara es puguin adquirir entrades. De General no en queden, i, per tant, els preus dels tiquets disponibles oscil·len entre els 73 euros, dels Gols, i els 167, de la Tribuna. Els socis tenen un 35% de descompte i, per tant, poden adquirir les entrades per un preu entre 48 euros, als Gols, i 108, a la zona de Tribuna.

Transports Metropolitans de Barcelona va informar ahir que, davant l'augment de les necessitats de transport que suposa el partit d'avui, i davant el seu l'horari intempestiu, amplia el servei de les línies de metro fins a les dues de la matinada. En un dia laborable qualsevol, el metro tanca a les dotze en punt, hora en què, aquesta nit, tot just serem al descans. A més, TMB oferirà, quan s'acabi el partit, un servei especial de dues línies d'autobús que faran viatges entre el Camp Nou i la plaça de Catalunya, i entre l'estadi i la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer de Barcelona. El bitllet per a aquests trajectes costarà 2,50 euros.

stats