Esports 07/06/2013

Serra Ferrer: “No he pensat a abandonar”

El president en funcions va apuntar a les lesions com a principal causa del descens, encara que també va destacar ser "suficientment humil per reconèixer els errors". Va reconèixer que avui es podria concretar el fitxatge de Paco Herrera com a nou entrenador.

Miquel Ramis
2 min

Palma"Ara, més Mallorca que mai. Tenim il·lusió, idees, força i entusiasme per tornar a l'equip a Primera", va afirmar el màxim accionista, president en funcions i director esportiu, Llorenç Serra Ferrer, en una multitudinària roda de premsa en la que va fer balanç d'una de les pitjors temporades de la història del club. El pobler apel·là als sentiments mallorquinistes per deixar de banda un anàlisi profund de les causes del descens. Serra Ferrer va descartar abandonar el projecte i va reconèixer que avui es podria concretar el fitxatge de Paco Herrera com a nou tècnic del conjunt vermell per la Segona Divisió.

El director esportiu va explicar que una de les principals causes del descens que ha patit l'equip i que ha posat punt i final a l'etapa més gloriosa de l'entitat després de 16 anys a la Primera Divisió. "Hi ha hagut situacions que no estan sota el nostre control. Tenguerem set lesions que requeriren passar pel quiròfan, una cosa que no havia vist mai en 30 anys. Però també s'han d'acceptar les situacions que no s'han fet bé", i va afegir ser "suficientment humil per reconèixer els errors. Assumeixo la responsabilitat que em toca". Tot i això, Serra Ferrer va deixar molt clar que no havia pensat en abandonar el projecte tot i el fracàs que ha suposat el descens.

El director esportiu va avançar que Nunes continuarà vestint la camiseta vermella una temporada més, de la mateixa manera que Martí, que només està pendent de resoldre un "assumpte" amb el Sevilla per poder confirmar-ho. Serra va destacar haver rebut una oferta de la MLS, la lliga de futbol nordamericana, per Giovani dos Santos. Respecte a Tomás Pina va admetre que hi havia ofertes de diversos equpis de l'estat, així com una de l'estranger.

stats