BARÇA
Esports 11/01/2013

Sergi Roberto es lesiona i estarà 4 setmanes de baixa

N.g.
1 min

BARCELONA.Sergi Roberto es va lesionar ahir durant la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Còrdova al Camp Nou. El jugador del filial, a qui el segon entrenador del Barça, Jordi Roura, va fer jugar ahir de titular, va notar una estrebada muscular a la cuixa esquerra durant una conducció al mig del camp i va haver de marxar als vestidors abans d'hora.

Així, al minut 51, Sergi Roberto va deixar el terreny de joc ovacionat pels aficionats que van anar al Camp Nou i en el seu lloc hi va entrar Jonathan dos Santos. Ràpidament, el jugador va anar als vestidors, on els metges del Barça van fer una primera avaluació de la seva lesió i van confirmar que el jugador del planter blaugrana pateix un trencament al recte anterior de la cuixa esquerra i el temps aproximat que haurà d'estar de baixa és de quatre setmanes.

Però la lesió de Sergi Roberto no va ser l'única notícia negativa del partit. David Villa, que havia aconseguit dos gols durant la primera part, es va retirar del terreny de joc al minut 77 lesionat. El davanter asturià va notar unes molèsties als isquiotibials i els metges i el cos tècnic blaugranes van decidir que marxés del terreny de joc. Així, com que Jordi Roura ja havia fet els tres canvis, el Barça va jugar els últims 13 minuts contra el Còrdova amb només deu jugadors a la gespa. Tot i això, les primeres avaluacions van descartar cap lesió greu.

stats