HOQUEI HERBA
Esports 19/06/2013

La selecció espanyola d'hoquei herba cau eliminada als quarts de final de la Rabobank Hoquei World League Semifinal

Els de Salva Indurain perden contra Nova Zelanda (1-0) i ja no depenen d'ells mateixos per classificar-se pel Campionat del Món de l'Haia del 2014

Ara
2 min

BarcelonaLa selecció espanyola masculina d'hoquei herba ha perdut aquest dimecres per la mínima contra Nova Zelanda (1-0) en el partit decisiu dels quarts de final de la Rabobank Hoquei World League Semifinal. D'aquesta manera, el combinat espanyol diu adéu a les opcions d'arribar a la fase final de la lliga mundial –que es disputa el gener vinent– i aspira com a màxim a la cinquena posició del torneig de Rotterdam. Malgrat tot, encara tenen opcions de classificar-se pel Campionat del Món de l'Haia del 2014, encara que depenen de tercers.

El partit, en línies generals, no ha estat bo per part de la selecció espanyola. Nova Zelanda s'ha posat per davant als 15 minuts de partit mitjançant Hugo Engonals. D'aquí en endavant, malgrat intentar-ho, la selecció espanyola ha xocat una vegada i una altra contra la bona defensa rival. Ni tan sols les tres targetes verdes rebudes per jugadors neozelandesos, i les corresponents superioritats, han permès al conjunt de Salva Indurain ser millor que l'oponent.

El combinat espanyol jugarà divendres que ve contra Irlanda el penúltim enfrontament classificatori. Si guanya, el diumenge podrà lluitar per la cinquena posició, amb la qual encara podria aspirar a una plaça per al Campionat del Món.

Fitxa tècnica

Nova Zelanda: Devon Manchester, Nick Haig, Andy Hayward, Dean Couzins, Blair Hilton, Marcus Child, Phil Burrows, Alex Shaw, Shay Neal, Arun Panchia, Stephen Jenness. També han jugat: Cory Bennett, Jared Panchia, Hugo Inglis, George Muir, Jacob Smith, Blair Tarrant.

Selecció espanyola: Quico Cortés, Andrés Mir, Ramon Alegre, Bosco Pérez-Pla, Sergi Enrique, Miki Delàs, Gabriel Dabanch, Manel Terraza, Edi Tubau, David Alegre, Xavi Lleonart. También jugaron: Roger Padrós, Roc Oliva, Marc Sallés, Alex Casasayas, Salva Piera, Oriol Peremiquel.

Gol: 1-0, Hugo Inglis (14').

Àrbitres: Deon Nel (Sud-africà) i Fernando Gómez (Argentina).

Targetes: verdes als neozelandesos Hugo Inglis, Alex Shaw i Jacob Smith.

stats