RUGBI
Esports 05/12/2011

La Santboiana guanya el Valladolid i es consolida al capdavant de la Lliga

Martí Molina

SANT BOILa Santboiana només va necessitar una setmana per rescabalar-se de la derrota contra La Vila i sumar una nova victòria al seu estadi. Un triomf, contra el Valladolid (35-10), que permet als de Sant Boi mantenir-se al capdavant de la Divisió d'Honor de Rugbi, amb tres punts d'avantatge respecte a l'Ampo Ordízia basc.

El partit va ser molt igualat, malgrat que la diferència al marcador pugui donar a entendre el contrari. I és que després d'un intercanvi de cops inicials, la balança no es va decantar cap al costat català fins a l'inici de la segona meitat, quan el neozelandès Isaac Thompson, dels més actius en l'enfrontament d'ahir, va iniciar dos atacs ràpids que van acabar amb dues marques de Pablo Llorens (primer) i Craig Lyons.

La Santboiana s'havia vist superada en els primers minuts per l'atac dinàmic del Valladolid, però a partir de la mitja hora de joc els homes que entrena Lewis Williams van augmentar la intensitat en defensa i van contenir les accions visitants. I és que després d'una marca inicial, el conjunt de Pucela tan sols va poder sumar punts per mitjà d'un cop de càstig polèmic a les acaballes del primer temps.

Als últims minuts de partit, els de Sant Boi es van llançar a l'atac per aconseguir la quarta marca del matx, que significava una bonificació ofensiva. Els catalans van obtenir recompensa quan faltaven dos minuts per al final, i van sumar així el novè bonus del curs.

El primer equip de la Santboiana gaudeix d'una setmana de descans, i tornarà als terrenys de joc d'aquí quinze dies, en el compromís de Copa contra l'Alcobendas.