RUGBI - DIVISIÓ D'HONOR
Esports 09/04/2012

La Santboiana Seat se situa segona quan falta una jornada

1 min

La UE Santboiana Seat es va situar segona a la Divisió d'Honor de rugbi quan només falta una jornada perquè s'acabi la fase regular. L'equip que entrena Lewis Williams haurà de defensar aquesta posició -que dóna accés directe a les semifinals- diumenge que ve, en un desplaçament difícil al camp de la Vila -que defensarà la quarta posició, que li donaria avantatge de camp als quarts de final del play-off .

Després del triomf dels de Sant Boi contra el Ciencias (34-12), ahir l'AMPO Ordizia i el Quesos Entrepinares s'enfrontaven en un duel directe per la primera posició. I el triomf va ser per al conjunt val·lisoletà (25-31), en un partit molt disputat i que no es va resoldre fins als últims cinc minuts.

Els de Valladolid van recuperar la primera plaça (66 punts), per davant de la Santboiana (64) i l'Ordizia (61). El Quesos Entrepinares defensarà aquesta primera posició a casa, contra l'Universidad de Vigo -que necessita un punt per assegurar-se la permanència-. Mentrestant, l'Ordizia haurà de guanyar al camp del Gernika i esperar una ensopegada de la Santboiana per acabar segon.

stats