Futbol Femení
Esports 25/11/2012

El Sant Gabriel s'endú el derbi de Sant Adrià (1-2) i el Barça desaprofita l'ensopegada de l'Athletic

Les noies de Takahisa Shiraishi han remuntat per guanyar 1-2 l'Espanyol. El Barça ha empatat a Sevilla (1-1) i l'Atlètic de Madrid assalta Lezama i derrota el líder. El Llevant Les Planes ha golejat el cuer (3-0)

Natalia Arroyo
2 min
Erika Vázquez intenta una jugada d'atac durant l'Athletic-Atlètic de Madrid a Lezama

BarcelonaEl gran beneficiat de la jornada ha sigut el Rayo Vallecano, que ha guanyat 3-1 el Llanos de Olivenza a casa i ha aprofitat l'ensopegada de l'Athletic i el Barça per colar-se com a segon classificat i escurçar a tres els punts de diferència amb el líder.

En el derbi de Sant Adrià, el Sant Gabriel ha remuntat un gol inicial de Débora per derrotar 1-2 l'Espanyol i aproximar-se a les places de la Copa de la Reina. L'experiquita Rocío Serrano, que ha entrat de revulsiu, ha marcat els dos gols de l'equip de Takahisa Shirashi.

El Barça tenia aquest cap de setmana un desplaçament difícil a Sevilla i, en paral·lel, una jornada idònia per retallar punts amb el líder. Les blaugranes, que s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Sonia, han vist com Celia empatava per deixar el marcador en l'1-1 final i esgarrapar-li dos punts. Les de Xavi Llorens haurien pogut quedar-se a tres punts del líder, l'Athletic, perquè el conjunt basc ha perdut a Lezama contra l'Atlètic de Madrid (1-2). Després d'un gol de Guru, Marta Carro i Claudia han capgirat el resultat per donar el triomf a l'equip madrileny, tercer a la classificació.

El Llevant Les Planes s'ha desfet còmodament del cuer, el Lagunak (3-0). Evita ha marcat dos gols i Sonia, un. La victòria de les de Sant Joan Despí consolida la posició de Copa de les noies d'Albert Sánchez.

La resta de resultats de la jornada:

Collerense 4-3 Reial Societat

Prainsa Saragossa 5-4 Cajasol Trigueros

Llevant 1-0 València

Rayo Vallecano 3-1 Llanos Olivenza

Classificació - 12 jornada

1r, Athletic 31


2n, Rayo Vallecano 28


3r, Atlètic de Madrid 28

4t, Barça 26

5è, Llevant 25

6è, Espanyol 19

7è, Llevant Les Planes 18

8è, Cajasol Trigueros 17

9è, Prainsa Saragossa 16

10è, Sant Gabriel 14

11è, Sevilla 14

12è, València 12

13è, Reial Societat 11

14è, Collerenc 9

15è, Llanos Olivenza 5

16è, Lagunak 0

stats