FUTBOL
Misc 01/05/2019

El Sant Andreu alça la seva segona Copa Catalunya una dècada després

El conjunt andreuenc s'ha imposat al Vilafranca amb gols de Ferran Jutglà i David López (0-2)

Albert Nadal

BarcelonaUna dècada després d’alçar la Copa Catalunya absoluta per primera vegada en la seva història, el Sant Andreu va aconseguir de nou el trofeu en derrotar el Vilafranca a la final (0-2). L’estadi municipal de L’Hospitalet va acollir 2623 espectadors en una tarda assolellada que van veure un duel que va anar de més a menys entre dos rivals que militen al mateix grup de Tercera. Amb gols de Ferran Jutglà i David López, el Sant Andreu es va imposar en una final en què no va escatimar recursos malgrat que a Lliga està immers en la lluita per accedir als llocs d’ascens a Segona Divisió B.

Amb el gol de Jutglà al minut 14, el partit es va obrir i el Vilafranca va disposar de dues oportunitats clares per empatar. En la primera, Segovia va guanyar un mà a mà a Rosillo i, en la segona, Oribe va topar amb el travesser. Els nervis i la tensió van succeir a les ocasions i, fins a l’arribada del descans, el partit es va embrutar, amb interrupcions i amonestacions. A la represa, les oportunitats van ser escasses més enllà d’accions a pilota aturada, un guió que va afavorir els andreuencs, que van sentenciar amb un gol de Lopéz en una jugada enrevessada nascuda d’un córner.

Deu temporades després de vèncer, en aquella ocasió, l’Espanyol a la final, el Sant Andreu torna a ser el campió de la Copa Catalunya absoluta