Publicitat
Publicitat

BARÇA

Sandro Rosell: "Puc confirmar la renovació d'Iniesta"

Rosell ha recordat que el Barça rep molts atacs ja que és un club gran

Sandro Rosell ha valorat aquest any en el tradicional discurs de Nadal. Rosell ha recordat que el Ministeri de l'Interior i la Guardia Civil han desvinculat Messi de qualsevol cas, però que "l'atac no s'atura". El president ha afegit que el Barça "compleix la legalitat espanyola, el club no ha rebut ajudes de cap organisme oficial". Rosell també ha recordat que el club no té cap problema per col·laborar amb la justícia per deixar clar la legalitat del traspàs de Neymar. Rosell ha fet un resum dels darrers dies en recordar que "hem de lluitar contra tot i contra tots perquè som el que som i representem el que representem, com va dir Narcís de Carreras".

Rosell ha confirmat la renovació d'Iniesta en el seu breu discurs, per poder seguir "pel camí de l'èxit iniciat amb Guardiola, i continuat amb Tito i Martino". La renovació d'Iniesta "és un gran regal de Nadal" i serà fins la temporada 2018. "Després renovarà cada any en funció del seu rendiment, si juga o no".

El futur de Messi i Puyol

A l'hora de parlar d'altres jugadors, Rosell s'ha mostrat preocupat pel futur de Puyol, afegint després que "no hem parlat amb Messi, però les portes del nostre despatx sempre les tenim obertes. És el millor jugador del món i mereix ser qui més cobra al món". Preguntat sobre el futur de Gerardo Martino, després d'una informació que afirma que podria marxar del club, Rosell ha dit que "un cop i un altre, sempre ens cal demostrar ser innocents, Martino ja ha dit que no és cert".

Sobre el futur de l'estadi, Rosell ha deixat clar que "ens cal un estadi nou per ser competitius, per generar ingressos. Sigui un estadi nou o al mateix lloc".

Insistint sobre els atacs rebuts pel club, Rosell ha dit que "són fets que arriben després de molts anys de lideratge. Et fa pensar. No és una opinió, són fets".

Finalment, preguntat sobre el referèndum sobre el futur de Catalunya, Rosell ha dit que "jo tinc clar el meu vot però el Barça no pot votar, així que no ens hem de pronunciar en aquest aspectes".


PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF