Esports 10/06/2011

Salvem el beisbol blaugrana

Jordi Robirosa
1 min

M'agrada el beisbol. Sempre he pensat que si visqués als Estats Units jo faria les transmissions d'aquest esport i no pas de bàsquet. És un joc diferent, que si tens la paciència de comprendre'l és veritablement fascinant i que té, en contra del que pensen alguns, una gran tradició a Catalunya. El Barça, per exemple, el va començar a jugar fa 80 anys.

Eliminar el beisbol blaugrana i aprimar fins al punt de no ser competitives seccions històriques com el rugbi i l'hoquei, és una barbaritat. Estem parlant de xifres ridícules si les comparem amb qualsevol de les accions contractuals de les seccions professionals.

Sr. Rosell, jo sóc un simple periodista d'esports, però deixi'm que li faci un prec: salvi el beisbol, salvi les seccions no professionals, que són molt importants en l'imaginari del nostre país. I deixi'm que ara i aquí recordi els nens que van morir un dia de forta ventada a Sant Boi, i que l'únic que volien era practicar el seu esport favorit, un esport meravellós que alguns consideren, equivocadament, que no té tradició al nostre país.

stats