Esports 10/11/2012

S'acosta el retorn de Puyol, que ja s'entrena amb l'equip

Natalia Arroyo
2 min
Puyol rep una ovació dels seus companys abans de l'entrenament a Sant Joan Despí.

BARCELONA.Carles Puyol va entrenar-se ahir al mateix ritme que els seus companys, en la sessió que el Barça va fer al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després del compromís de Champions a Glasgow contra el Celtic. Amb un embenat compressiu sota la dessuadora que limitava els moviments del lesionat colze esquerre, Puyol va completar l'entrenament amb la resta de companys. Se'l va poder veure actiu en els rondos, intens, motivat, malgrat anar encara amb el braç lleugerament rígid per culpa de la luxació que va patir el 2 d'octubre a Lisboa en el partit de la Lliga de Campions contra el Benfica. No s'espera que rebi l'alta mèdica encara, però el seu retorn és cada dia més a prop.

Dani Alves confessava ahir en roda de premsa que sempre és "una alegria" tenir Carles Puyol sent un més i entrenant-se amb normalitat amb el grup, "pel que representa per a l'equip", però tothom a la plantilla és conscient que, ara més que mai i després d'una mala ratxa de lesions, toca anar amb compte amb el capità. Amb molt de compte i amb paciència. "Ha d'anar a poc a poc i amb molt de compte", alertava el lateral brasiler davant els mitjans.

Tampoc té pressa per tornar Thiago Alcántara, que també va saltar a la gespa de Sant Joan Despí, però per exercitar-se al marge dels companys. El seu és encara un ritme baix d'entrenament i, segons les previsions mèdiques, necessitarà gairebé tres setmanes més per tornar a estar al 100%. El migcampista va patir una ruptura del lligament col·lateral intern del genoll dret contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán a finals de setembre i el temps de baixa havia de ser de dos mesos. Thiago, que està completant les sessions amb treball de reforç muscular al gimnàs, va fer exercicis tècnics i propioceptius amb un dels recuperadors físics de l'equip.

Tito Vilanova va dirigir una sessió amb Tello, Miguel Ángel i Quintillà, del filial. L'equip tornarà a entrenar-se aquesta tarda a porta tancada abans de viatjar a Palma.

stats