2a Divisió
Esports 01/12/2013

El Sabadell reacciona davant el Mirandés (3-1) en el debut de Miquel Olmo a la banqueta

Els arlequinats es retroben amb la victòria gràcies als gols d'Aníbal (2) i Collantes

Marta Campderrós

BarcelonaEl Sabadell ha guanyat 3-1 a la Nova Creu Alta davant el Mirandés, amb Miquel Olmo com a primer entrenador. El tècnic substitueix provisionalment Javi Salamero, que ha estat cessat aquesta setmana, a l'espera que el club trobi un nou entrenador. Amb aquest triomf, els catalans han aconseguit reaccionar després de fallar les tres últimes jornades i eviten enfonsar-se més a la zona de descens.

Els arlequinats han sortit endollats. Un xut d'Aníbal amb l'esquerra al minut 2 ha estat apunt d'obrir el marcador, però el davanter no ha acabat de definir la rematada i ha sortit desviada. Els catalans no han cessat de provar-ho i al minut 11 el mateix Aníbal, amb passada de Collantes, ha fet el primer gol de la tarda.

Dos minuts més tard, Collantes ha marcat el segon després d'aprofitar una pilota llarga i col·locar-la perfectament dins la porteria rival. D'aquesta manera el Sabadell ha trobat el punt d'efectivitat amb dues accions molt semblants i ha marxat al descans amb molt bones sensacions sobre el terreny de joc (2-0).

A la represa, però, ha arribat el gol del Mirandés dels peus d'Ivan Agustín (minut 48). Amb el 2-1 al marcador, els de Miquel Olmo no han reculat i han seguit creant accions de perill. Així, Aníbal ha foradat novament la porteria dels visitants al minut 67 (3-1). El davanter ha tranquil·litzat els arlequinats que, amb la renda de dos gols, han controlat el partit fins el xiulet final.