LLIGA ADELANTE
Esports 08/06/2013

El Sabadell pot deixar fora del play-off d'ascens a l'Alcorcón

El tècnic Lluís Carreras dirigirà (19h/Teledeporte) per última vegada el conjunt arlequinat

Ara
2 min

BarcelonaEl Sabadell visita aquesta dissabte a la tarda l'Alcorcón (19h) en l'últim partit que el tècnic Lluís Carreras dirigirà l'equip. Tot i que els arlequinats ja tenen la feina feta i no s'hi juguen res, podrien deixar fora del play-off d'ascens l'Alcorcon, ja que si aquests no guanyen, i sí que ho fan la Ponferradina i Las Palmas, quedarien vuitens, i, per tant, sense opcions de disputar la promoció a Primera Divisió.

Després de tres temporades i un ascens, Lluis Carreras viurà l'últim partit des de la banqueta del conjunt arlequinat. A més, el davanter Manu Lanzarote, que la propera temporada jugarà a l'Espanyol, també disputarà el seu últim enfrontament amb el Sabadell. Lanza ha reconegut aquesta setmana que l'única cosa que li interessa és guanyar "per acabar bé l'etapa a Sabadell".

Carreras ha volgut fugir de qualsevol tipus de sospita a una possible compensació econòmica per deixar-se perdre i ha assegurat que sortiran a guanyar. Per a això, l'entrenador posarà els més habituals, amb l'excepció del porter Nauzet, els defenses Dani Tortolero, Víctor Espasandín i Abraham Paz i el davanter Aníbal Esquerrà, que estan lesionats.

També és baixa segura el migcampista Juvenal, convocat amb la selecció de Guinea Equatorial per disputar dos compromisos de classificació per al Mundial 2014. Per completar la convocatòria, Carreras ha tirat de jugadors del planter i ha cridat als joves Manu Martín, Arnau García i Dani Molgui.

D'altra banda, l'Alcorcón està obligat a vèncer al Sabadell per assegurar la seva presència en la promoció d'ascens a Primera. En el plànol esportiu, l'entrenador José Bordalas compta amb tots els seus homes disponibles, per la qual cosa l'única novetat en l'onze serà el retorn a l'eix de la defensa del francès Babin, que la passada jornada va ser baixa per sanció.

Alineacions probables

Alcorcón: Manu Fernández; Nagore, Laguardia, Babin, Camille; Fernando Sales, Rubén Sanz, Abraham, Juli; Fernando Morán i Oriol Riera.

Sabadell: De Navas; Oscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz, Samu; Juanjo, Hidalgo, Moha; Collantes, Lanzarote i Ulises Dávila.

Àrbitre: Jaime Latre (Comitè aragonès).

Estadi: Santo Domingo.

Hora: 19h / Teledeporte

stats