Esports 29/06/2013

Sa Pobla, a punt per a una remuntada històrica

M. R.
2 min

Palma.Tot sa Pobla està a punt per viure un horabaixa històric. El Poblera necessita una gesta heroica per aconseguir l'ascens a la Segona Divisió B després que fa 31 anys es produís el darrer. Els blaugranes s'enfronten al Conquense amb l'obligació de remuntar el 3-1 que porten en contra del partit d'anada per poder tornar a convertir-se en equip de la categoria de bronze (19.00), per la qual cosa com a mínim necessiten un 2-0.

Tota la vila s'ha tenyit amb els colors del club presidit per Miquel Bennàssar, Molondro . L'entitat sap que el suport de tota l'afició serà fonamental i espera que el municipal de sa Pobla s'ompli per donar ales al conjunt dirigit per Ramón Jiménez.

Bennàssar va deixar clar que des del club "confiam" en la remuntada. "Confiam a aconseguir l'ascens; sabem que serà molt difícil, però com a mínim ho intentarem amb totes les nostres forces", va explicar el president pobler.

Durant la temporada, el Poblera ha aconseguit catorze victòries al municipal, però només sis els servirien per deixar a la cuneta el Conquense. Això dóna una mostra de la muntanya que hauran d'escalar els blaugranes per assolir el cim d'un èxit que han cercat durant aquesta llarga temporada, que va començar el mes d'agost de l'any passat.

Durant aquests dies, el club s'ha bolcat en la difusió del partit. A més dels habituals cartells anunciant el duel, l'entitat ha habilitat un cotxe per publicitar el matx i fer que el poble sigui conscient de la importància que té per a la història del club.

D'altra banda, cal destacar la sanció que va imposar el Comitè de Competició de la Federació Espanyola: va decidir sancionar amb dos mesos l'entrenador del Conquense, Jordi Fabregat. El tècnic estava sancionat en el partit d'anada i va donar ordres als seus homes durant el partit, una cosa prohibida. El Poblera havia impugnat el partit per aquest fet. La història reclama el Poblera, que vol ser de bronze.

stats