Natació
Esports 03/08/2013

Ruta Meilutyte també bat el rècord dels 50 metres braça i Marina Garcia queda fora de la final

La nedadora barcelonina ha aconseguit el desè temps de la sèrie (31,24) en una semifinal en què la lituana Ruta Meilutyte ha aconseguit el rècord del món (29,48)

Martí Molina
1 min
Marina Garcia, just després d'acabar la preliminar dels 50 metres braça

BarcelonaMarina Garcia no s'ha pogut classificar per a la final dels 50 metres braça. La nedadora barcelonina ha completat la distància amb un temps de 31:24, el desè absolut, i ha quedat fora de la lluita per les medalles. La semifinal, però, ha estat marcada pel rècord del món que ha aconseguit la lituana Ruta Meilutyte, que en el seu dia ja havia aconseguit a Barcelona la plusmarca dels 100 braça.

Meilutyte ha creuat la piscina amb 29 segons i 48 centèsimes, 30 centèsimes millor que la russa Yuliya Efimova, que precisament aquest dissabte al matí havia aconseguit el rècord mundial (29:78) a les preliminars. La plusmarca li ha durat poques hores a la nedadora.

La lituana ha estat evidentment la més ràpida a les semifinals mentre que Efimova ha aconseguit el segon temps (29:88). La barcelonina Marina Garcia ha acabat a 1,76 de la plusmarca i a sis dècimes de la línia de tall.

stats