Mundial 2018

Rússia i l'Uruguai, pel primer lloc del grup A

Les dues seleccions competiran aquest dilluns (16.00 h, Cuatro) sense saber qui pot ser el seu pròxim rival

A cegues, sense saber qui pot ser el rival a vuitens, Rússia i l'Uruguai competeixen aquest dilluns (16.00 h, Cuatro) a Samara per tancar el grup A com a líders, per triar entre Sotxi i Moscou com a inici d'un incert camí en un Mundial ple de sorpreses i en què cada vegada és més complicat predir quina serà la ruta cap a la final.

Quatre hores abans que Espanya es jugui el futur davant el Marroc, a Kaliningrad, i que Portugal i l'Iran completin la classificació del grup B, uruguaians i russos, els rivals a vuitens, resoldran una de les poques peces clau del Mundial que ha respost al que se n'esperava. Potser no tant l'explosió golejadora de l'equip de Txertxéssov, sobre el qual hi havia molts dubtes, però com a amfitrió estava obligat a superar l'etapa inicial. Igual que l'Uruguai, que si bé va respondre al que s'esperava –dues victòries–, no ha trobat el joc ofensiu que se li pressuposa a un conjunt amb Luis Suárez i Edinson Cavani.

En qualsevol cas, els homes d'Óscar Washington Tabárez no volen saber res del seu possible rival a vuitens. Pot ser Espanya, Portugal o fins i tot l'Iran, que encara té opcions d'aconseguir una de les dues places del grup C, però el conjunt 'charrúa' només pensa en el partit contra Rússia.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF