Esports 27/02/2013

Roura: "Hem d'intentar oblidar ràpidament aquesta eliminació"

Martí Molina
2 min

Barcelona.El segon entrenador del Barça no va tenir més remei que reconèixer la superioritat del Reial Madrid en l'eliminatòria, després de caure contra els blancs a les semifinals de la Copa del Rei. "No hem pogut controlar les accions de contraatac, i en aquest sentit han pogut imposar millor el seu estil de joc", va dir Jordi Roura.

"Hem entrat bé en el partit, que de vegades ens costa, però el Madrid ha estat terriblement efectiu en una contra. Ens han xiulat el penal, que era bastant clar. I a la segona part, quan dominàvem i teníem opcions, ha arribat el 2 a 0, que ens ha enfonsat una mica. A partir d'aquí el Madrid ha estat molt i molt efectiu i a nosaltres ens ha faltat encert", va explicar Roura, en resumir com havia vist el partit des de la banqueta.

D'altra banda, el tècnic reconeixia que el calendari i l'exigència dels últims partits pot haver perjudicat els jugadors. "Hem tingut uns partits molt durs en tres dies i, malgrat que hem intentat donar descans a alguns jugadors, hem arribat amb una falta d'espurna".

Roura també va fer-se ressò de la polèmica de la prèvia amb l'arbitratge, però va assegurar que si el Barça havia caigut eliminat no era pas per Undiano Mallenco. "No hem estat nerviosos per l'àrbitre, no he tingut aquesta percepció".

Eliminats de la Copa, el tècnic va voler llançar un missatge d'optimisme tant als jugadors com als aficionats. "El que hem de fer és intentar oblidar-ho ràpidament, centrar-nos en la Lliga, que per a nosaltres és fonamental, i seguir preparant el partit decisiu del Milan de la tornada de Champions", va comentar, fent referència a un partit en què el cos tècnic farà variacions tàctiques. "Optarem per altre tipus de coses", va dir.

stats