Esports 15/01/2013

Rosell: "Abans del febrer Abidal tornarà a tenir fitxa"

A.s.
2 min
Sandro Rosell en una entrevista recent amb el diari ARA.

BARCELONA.Sandro Rosell va anunciar que abans dels 30 de gener Éric Abidal tornarà a tenir fitxa federativa amb el Barça i, per tant, "ja serà qüestió dels tècnics si torna a jugar o no". El president del Barça, en una entrevista al programa Tu diràs de RAC 1, es va mostrar molt il·lusionat amb aquesta possibilitat: "Abidal ha demostrat tenir una força mental extraordinària, i espero que torni a ser futbolista i pugui tornar a entrar en una convocatòria. És un exemple per a molta gent", va dir en referència a la superació del seu trasplantament de fetge per culpa d'un tumor.

Respecte al càncer contra el qual està lluitant Tito Vilanova, Rosell va voler ser extremadament prudent: "Vull respectar la seva privacitat i no diré res més d'aquest tema. Des del club només direm el que Tito vulgui que diguem".

La millor decisió

El president del Barça sí que va parlar sobre la decisió de donar a Tito les regnes del primer equip quan Pep Guardiola va marxar: "Quan vam saber que el Pep marxava, no vam tenir dubtes que el millor recanvi havia de ser Tito Vilanova. Formava part dels últims èxits i sabia com funcionava tot". A la pregunta de si aquesta havia sigut la millor decisió que havia pres com a president, atesos el resultats, Rosell va respondre: "Per nosaltres no ha sigut cap sorpresa que hagi demostrat ser un líder ferm dins el vestidor i davant dels mitjans de comunicació. El temps dirà si va ser la millor decisió que he pres".

Valdés i Villa

Sobre Valdés i Villa, dos jugadors que susciten certa polèmica al vestidor, Rosell va afirmar que no en veu cap fora del Barça a curt termini. "Crec que Valdés vol quedar-se, i crec que ell serà un més dels que acabarà la seva carrera a casa, aquesta és la nostra il·lusió". I sobre Villa va afirmar: "No es ven ni es traspassa en aquest mercat d'hivern, és igual d'intocable que Messi o Thiago o tots els altres. Fins els 30 de juny tots seguiran. De la temporada vinent, ja en parlarem, però Villa té contracte".

stats