EL PRESIDENT ESCLATA
Esports 20/03/2011

Rosell: "Estic molt emprenyat. Arribarem al final"

Nuria García
2 min

Barcelona.El president del Barça, Sandro Rosell, es va mostrar molt emprenyat a la conclusió del partit del Barça contra el Getafe pels fets succeïts durant aquesta setmana, en què la Cadena Cope acusava el club blaugrana de dopatge. "Estic molt emprenyat. Arribarem fins al final, sigui qui sigui qui hi hagi al darrere de tot això. Hi ha gent que vol guanyar al camp, com nosaltres, i d'altres que volen guanyar fora del camp". "Això no és fair play i nosaltres no ho permetrem", va comentar Sandro Rossell.

El president del Barça va afegir: "Una cosa són les queixes sense arguments pel tema del calendari o pels àrbitres, i una altra són les calúmnies. Quan es calumnia contra nosaltres, contra el club, contra els nostres jugadors i contra els nostres metges, per aquí nosaltres no passem. Això fa mal a la nostra institució, al bon nom del Barça, a un club amb molta història, i arribarem fins al final". "No ho permetrem", va dir Rosell en declaracions a BarçaTV, la televisió del club.

Iniciaran la defensa legal

El president del Barça va seguir explicant-se: "Les queixes sense arguments formen part del futbol, tot i que nosaltres no ho fem. És qüestió de fair play" . "Però ara nosaltres posarem tota la maquinària en marxa per arribar fins al final i veure qui són els vertaders culpables, qui hi ha al darrere de tot això", va recordar Sandro Rosell, que va confirmar, tal com va dir el portaveu de la junta directiva, Toni Freixa, a principis de setmana, que el club blaugrana iniciarà la defensa legal dels seus interessos.

Quan li van preguntar què li va dir el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, quan li va trucar per, segons es va fer públic, dir-li que l'entitat blanca no estava darrere de les informacions que havia difós la Cadena Cope -tot i que l'emissora va dir que les seves fonts eren del club que presideix Pérez-, Rosell va dir que això "no és important". "El que volem saber és qui hi ha al darrere de tot això, perquè el Barça no es pot permetre això".

stats