Barça
Esports 02/08/2013

Rosell confirma que el Barça encara farà un fitxatge més abans del 31 d'agost

El president blaugrana, a més, ha subratllat que el barcelonisme "està unit amb el cas del Tito"

Ara
1 min

BarcelonaSandro Rosell ha inaugurat aquest divendres al matí el 36è Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona. Durant l'acte, el president del Barça ha recordat l'Antoni Ramallets, mort dimarts, i ha agraït als jugadors que anessin a l'enterrament. "Em va agradar. Em va recordar el que passa al futbol anglès", ha dit per començar.

En clau esportiva, Rosell ha reconegut que el Barça farà un fitxatge abans d'acabar el període d'estiu, tot i que ha insinuat que no és fàcil portar els jugadors si els clubs no volen vendre. "Volem que abans del 31 d'agost hi hagi una incorporació més a l'equip", ha admès.

Sobre el relleu a la banqueta, Rosell ha afirmat que el club està "encantat amb Tata Martino". "Li agrada jugar amb el nostre ADN, al qual no volem renunciar de cap manera. A més, pot aportar nous aspectes per intentar potenciar el nostre model, si és que encara es pot". També ha tingut paraules de suport a Tito Vilanova, de qui ha dit que ha sigut "un plaer tenir-lo d'entrenador". "Estem tots els barcelonistes units a ell i li desitgem que es recuperi”, ha afegit.

Abans de la visita que el Barça farà a Israel i Palestina aquest cap de setmana, Rosell ha dit amb orgull que "palestins i israelians tenen una cosa en comú, que són seguidors del Barça".

stats