BARÇA
Esports 08/05/2012

El Roma es vol quedar Bojan Krkic

El davanter Bojan Krkic es podria quedar al Roma. El de Linyola està cedit al club italià per dues temporades, però el Roma voldria anar més enllà i ha començat a negociar per tenir-lo en propietat.

Nuria García
2 min

BARCELONA.Bojan Krkic es podria quedar al Roma més temps del que, en un principi, estava previst. L'estiu passat, el davanter del planter blaugrana marxava cedit al club italià per dos anys i, després d'un any, el Roma ha començat les negociacions per quedar-se Bojan en propietat. Segons va avançar ahir el diari As , el club italià, a través del seu director esportiu, Walter Sabatini, s'ha reunit amb el representant del davanter de Linyola, Ramon Sostres, per negociar els detalls d'una operació que, en principi, el Barça veuria amb bons ulls. Fonts consultades per aquest diari ahir confirmaven que, ara mateix, el Roma prefereix negociar per quedar-se Bojan que no pas tornar-lo al club català.

Bojan va marxar en qualitat de cedit per dues temporades, però entre el Barça i el Roma s'havien de negociar les condicions del segon any a Itàlia. És en aquest punt en què s'han iniciat unes converses per canviar la condició de cedit del jugador i passar a tenir-lo en propietat.

Canvis en el cos tècnic blaugrana

Un dels preparadors físics del primer equip del Barça, Lorenzo Buenaventura, tindria pràcticament decidit deixar el seu càrrec al club i, per tant, seguir els passos de Guardiola, segons va avançar Mundo Deportivo . El seu adéu seria per motius personals, ja que tornaria a Cadis, la seva terra natal. Buenaventura va arribar al club després que el doctor Ramon Cugat aconsellés Guardiola que formés equip de treball amb els preparadors físics Paco Seirul·lo i Aureli Altimira.

Qui encara no té decidit el seu futur és Juan Carlos Unzué. El tècnic de porters tindria la intenció de tornar a ser entrenador, una tasca que ja va desenvolupar al Numància l'any passat abans de tornar al Barça substituint Carlos Busquets. I, d'altra banda, haurien sorgit en els últims mesos diferències amb el porter titular, Víctor Valdés, que també podrien precipitar el seu adéu.

stats