Publicitat
Publicitat

Guardiola: "No pots canviar la manera de jugar per un partit"

El tècnic del Manchester City reconeix que encara està "en fase de conèixer els jugadors" i que només farà "alguns retocs" a l'equip

Pep Guardiola reconeix que és difícil prendre-li la pilota al Barça, però que no per aquest motiu deixarà de fer el seu joc, principalment ofensiu. "No pots canviar la manera de jugar per un sol partit. Perdria credibilitat davant dels meus jugadors", comenta el de Santpedor, actualment a la banqueta del City.

"No és gens fàcil prendre-li la pilota al Barça. I quan no la té és molt bo en el contraatac, tant curt com llarg. I això els fa molt bons en els dos registres. La forma de jugar la marquen els jugadors, que són molt bons, i també els recursos que proposa l'entrenador, que són molts. Ho hem vist en els últims partits", explica el tècnic. Per això Guardiola proposa que els seus jugadors no perdin l'essència tot i que farà "alguns retocs" a l'equip.

"Intentarem que el Barça tingui el mínim de temps possible la pilota"

Pep Guardiola Entrenador del Manchester City

L'entrenador català reconeix que encara està "en fase de conèixer els jugadors" i que els ha demanat el màxim control del partit. "Intentarem que [el Barça] tingui el mínim de temps possible la pilota, perquè quan la tenen ens poden fer molt de mal".

En ser preguntat sobre la importància de guanyar el partit, de cara a la classificació, Guardiola ha reconegut que el City "necessita puntuar". De totes maneres, l'objectiu a curt termini no és classificar-se com a primers de grup sinó guanyar prestigi a Europa. "Ets un equip important quan ets regular, quan temporada rere temporada arribes lluny a Europa. Això és el que ha fet el Barça els últims anys i és el nostre objectiu a curt termini".

Guardiola torna al Camp Nou, ara com a entrenador del City, i 2 anys després de fer-ho com a tècnic del Bayern. "Tornar sempre és especial. És casa meva i aquí vaig viure moltes coses. Hi tinc la família... em fa feliç venir aquí".

Zabaleta aposta per un partit "atractiu"

D'altra banda, Pablo Zabaleta ha comentat que el d'aquest dimecres serà un duel entre dos equips que tenen una idea "similar" i que això "assegura un partit atractiu". "Hem estat treballant per tenir la pilota i mantenir-la, mirar d'atacar quan el Barça defensa i també estar molt atents a com ens hem de posicionar quan la perdem. És un partit entre dos equips amb la mateixa idea de futbol i nosaltres també comptem amb jugadors capacitats per executar-la. La qualitat individual marcarà la diferència".

"La qualitat individual marcarà la diferència"

Pablo Zabaleta Jugador del Manchester City

El defensa s'ha desfet en elogis cap al seu entrenador, Pep Guardiola, i ha explicat el canvi que ha suposat la seva arribada al City. "Per a nosaltres tot és nou. Ens proposa alguna cosa que no havíem fet fins ara. Un nou entrenador són noves idees que intentem aplicar com més ràpid millor. S'ha vist en els últims partits, jugant amb tres o quatre al darrere. Però la idea sempre és la mateixa, tenir la pilota".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF