COPA CONFEDERACIONS 2013
Esports 20/06/2013

Roben a Piqué mentre jugava contra l'Uruguai

Durant el partit de diumenge, van entrar a l'habitació del blaugrana i de cinc jugadors més de la selecció espanyola i els van prendre els sobres on guardaven els diners

Efe
1 min
Gerard Piqué, en un entrenament amb la selecció espanyola durant la Copa Confederacions

Rio de JaneiroDurant el partit contra l'Uruguai de diumenge van entrar a robar a l'habitació de l'hotel de Gerard Piqué i de cinc jugadors més de la selecció espanyola –la identitat dels quals no s'ha sabut–, i els van prendre els diners que guardaven en sobres, en quantitats que arribaven als mil euros.

Després del partit, diversos jugadors es van queixar de la desaparició de diners a les seves habitacions de l'Hotel Golden Tulip de Recife, on estaven concentrats d'ençà que van aterrar al Brasil, segons han informat a EFE fonts de la selecció.

Els sis futbolistes havien deixat diners a les seves carteres i en sobres a les habitacions individuals. La resta d'internacionals se'ls guardaven a la caixa forta o amagats a les maletes.

L'últim dels afectats, Gerard Piqué, se'n va adonar a primera hora del matí en què la selecció abandonava l'hotel de Recife per volar cap a Rio de Janeiro. La sortida de l'autobús cap a l'aeroport es va demorar per la denúncia del central, que va comprovar la falta dels diners quan recollia les seves pertinences a l'habitació de l'hotel.

Els internacionals espanyols s'estan allotjant a hotels que no ha pogut triar la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), com és habitual, i que són designats per la FIFA. El nivell dels hotels, més baix del que estan acostumats, ja ha produït alguna queixa en el grup.

stats