Esports 07/01/2012

Maurizio Gherardini "Ricky té condicions per ser important"

José Manuel Calderón "Ha treballat molt durant el tancament patronal i ara és un dels millors bases de la NBA" Ricky Rubio "Té talent per aconseguir qualsevol objectiu"

à.g.
1 min
Maurizio Gherardini al Torneig Júnior de L'Hospitalet.

Maurizio, quins són els objectius dels Toronto Raptors aquesta temporada?

L'objectiu principal és seguir amb la construcció de l'equip, que es basa en un grup de jugadors joves. Necessitem donar-los minuts perquè puguin créixer. La clau serà la pròxima temporada, quan podrem comptar amb Jonas Valanciunas, que és un jugador que va passar pel torneig de L'Hospitalet. A més, tindrem marge salarial per intentar algunes operacions.

José Manuel Calderón ha començat en forma la temporada.

Sí, el seu nivell és impressionant i cada any sembla més jove. Físicament es nota que ha treballat molt durant el tancament patronal i ara mateix és un dels millors bases de la NBA.

La NBA ha descobert Ricky Rubio. Tu ja fa anys que el coneixes...

Ricky Rubio està jugant molt bé, fins i tot per sobre de les expectatives. La gent no s'esperava una adaptació tan ràpida i ell ha començat a jugar bé des del primer dia. A més, ho està fent amb el seu estil. No ha notat el canvi; juga de la mateixa manera que a Europa.

Els Timberwolves semblen l'equip ideal per aterrar a la NBA.

L'ambient que l'envolta a Minneapolis és ideal per créixer; el club, la ciutat, els aficionats, la premsa... Això és molt positiu per a ell. Els Wolves són un equip jove i poden donar-li els minuts que necessita.

Fins on pot créixer?

És aviat per dir-ho, però ara mateix diria que té talent per aconseguir qualsevol objectiu. El problema podia ser l'adaptació i s'ha vist que no serà així. Té les condicions per ser un jugador important a la NBA.

stats